Nog geen nieuwe Directeur VVV Ameland

NES – VVV Ameland heeft nog geen nieuwe directeur gevonden. Roelof Kunst verdwijnt 31 maart als interim manager. Op 1 april start hij als Sales Manager bij de Dienst Sociale Werkvoorziening Stadspark van de gemeente Groningen. Gunda Brunotte, van Gunda’s Office, neemt tijdelijk de honneurs waar.

Het werven van een nieuwe directeur van de VVV Ameland is helaas nog niet succesvol gebleken, laat de VVV weten.

“Om na 1 april tot het moment waarop de nieuwe directeur in dienst zal treden de voortgang van de ingezette ontwikkelingen te waarborgen, heeft het bestuur afspraken gemaakt met Gunda Brunotte en Roelof Kunst.”

Gunda Brunotte is in die periode het aanspreekpunt voor zowel interne als externe aangelegenheden. Zij werkt daarvoor drie dagdelen per week op het VVV kantoor in Nes. Gedurende de interim-periode maakt Gunda Brunotte geen deel uit van het bestuur van de VVV Ameland. Roelof Kunst blijft op de achtergrond actief als vraagbaak en adviseur.

Het bestuur van VVV Ameland doet zijn uiterste best om deze situatie zo kort mogelijk te laten duren door zo spoedig mogelijk een nieuwe directeur te kunnen benoemen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *