Nobel in Ballum op nr. 19 in Café Top 100 2017

BALLUM – Café Nobel in Ballum staat op een verdienstelijke 19e plek in de Café Top 100 van Misset Horeca. Het is de hoogste notering in Friesland. De provinciale horeca is met vijf zaken in de Top 100 vertegenwoordigd. Nobel heeft een Top jaar, want het bedrijf is drie keer in een Top 100 te vinden, voor het terras, de koffie en nu weer voor het café.

De Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee staat dit jaar op nummer 1. In 2006 viel die eer Café Nobel te beurt.

De laatste jaren staan Nobel en Nescafé samen in de Top 100, maar Nescafé ontbreekt dit jaar. Vorig jaar stond dit café nog op nummer 53. De aanmelding was vergeten en zonder aanmelding komt de mystery guest niet op bezoek.

Aanmelden

Wie mee wil doen aan moet zich via Misset Horeca aanmelden en betaalt een bijdrage. Het jurylid dat dit jaar Café Nobel mocht bezoeken, geeft een lofzang op de nummer 1 van 2006. ‘Grote klasse, wat een mooi bedrijf. Ik ben gek op een café met nostalgie. Prachtige oude familiefoto’s aan de muren, biljart (netjes en bespeelbaar), diverse zitplekken en luie stoelen. Het ziet er fris en netjes uit. I love it!’

Café Top 100

De Misset Horeca Café Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Deelname aan de Misset Horeca Café Top 100 betekent dat de sterke maar ook de verbeterpunten van je zaak naar voren komen. Het bezoek van de mystery guest en, als je tot de top 125 behoort, het bezoek van de vakjury helpen ondernemers hun zaak nog succesvoller te maken.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *