Nieuwsbrief van AH van maart 2020

HOLLUM – Op de website van Amelander Historie leest u historische artikelen, ziet u oude foto’s en kunt u genealogische gegevens raadplegen. Amelander Historie is het platform van stichting ‘De Ouwe Pôlle Ameland’ en maakt het rijke Amelander verleden voor een breed publiek toegankelijk.

In de Nieuwsbrief van maart staan berichten over Ameland, zoals een nieuw boek over de sprookjes van Grimm in de Waddentalen, nieuwe foto’s in de beeldbank van de vuurtorenwachter Jan de Jong en van personen uit Nes en Buren. Verder een verhaal over de badpaviljoens van familie Scheltema (1902-1971), een overzicht van Amelander honderdjarigen en een artikel over bakker Jan van der Laag uit Hollum. En nog veel meer nieuws en verhalen. U kunt zich kosteloos op de nieuwsbrief abonneren.

lees hier de Nieuwsbrief van AH vol historisch nieuws en abonneer u zonder kosten

⇒ voor actualiteiten van Ameland kunt u zich kosteloos abonneren op de Nieuwsbrief van PA

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *