Nieuwsbrief van AH van juli 2020

HOLLUM – Op de website van Amelander Historie leest u historische artikelen, ziet u oude foto’s en kunt u genealogische gegevens raadplegen. Amelander Historie is het platform van stichting ‘De Ouwe Pôlle Ameland’ en maakt het rijke Amelander verleden voor een breed publiek toegankelijk.

In de Nieuwsbrief van juli staan berichten over Ameland, zoals een nieuw boek over de sprookjes van Grimm in de Waddentalen, nieuws over de Amelander musea en culturele activiteiten. Verder een verslag van pastoor Kaalberg met zijn herinneringen aan de oorlog en bevrijding van Ameland in 1945, een Amelander archiefschat over eilanders die in Duinkerke gevangen zaten en een verhaal over de Amelander verspringkampioen Hannes de Boer. En nog veel meer nieuws en verhalen. U kunt zich kosteloos op de nieuwsbrief abonneren.

lees hier de Nieuwsbrief van AH vol historisch nieuws en abonneer u zonder kosten

voor actualiteiten van Ameland kunt u zich kosteloos abonneren op de Nieuwsbrief van PA

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *