Nieuwsbrief 82

HOLLUM – Nieuwsbrief nummer 82 van Persbureau Ameland is verzonden naar meer dan 700 abonnees.

De Nieuwsbrief met korte nieuwsberichten, tips en ontwikkelingen over de interneteditie van De Krant van Ameland, Persbureau Ameland, Ameland Pers uitgeverij, Ameland Extra, Ameland Actueel, de sociale media, Koopplein Ameland en de website van het persbureau verschijnt regelmatig.
U kunt zich gratis abonneren door onderaan deze pagina in de blauwe balk uw naam en e-mailadres in te tikken. Hebt u zich al aangemeld, maar krijgt u niet automatisch de Nieuwsbrief in uw mailbox, stuur dan een berichtje naar
info@persbureau-ameland.nl .
 
Heeft u een nieuw mailadres en krijgt u de Nieuwsbrief niet meer in uw mailbox? Geef dan uw oude mail-adres aan ons door en meldt u met uw nieuwe mail-adres nogmaals aan.
 
>>> op de website zijn de Nieuwsbrieven onder het kopje Persbureau in het hoofdmenu te vinden of via de Links-pagina onder de N van Nieuwsbrief
 
 
 
Linnenkast
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *