Nieuwsbrief 172 van PA

HOLLUM – Nieuwsbrief 172 van Persbureau Ameland is verzonden naar 1051 abonnees.

De Nieuwsbrief met korte nieuwsberichten, tips en ontwikkelingen over de interneteditie van De Krant van Ameland, Persbureau Ameland, Waddenpost, Ameland Pers uitgeverij, Ameland Extra, mobiele site Ameland-Actueel.nl, de sociale media, het digitale nieuws van Ameland en de advertentiemogelijkheden verschijnt regelmatig.

U kunt zich gratis abonneren door onderaan deze pagina in de blauwe balk uw naam en e-mailadres in te tikken. Hebt u zich al aangemeld, maar krijgt u niet automatisch de Nieuwsbrief in uw mailbox, stuur dan een berichtje via CONTACT.

Heeft u een nieuw mailadres en krijgt u de Nieuwsbrief niet meer in uw elektronische brievenbus? Geef dan uw naam, oude mail-adres en nieuwe mailadres aan ons door. Dan voeren wij de wijziging door.

Waddeneilanden.Startpagina

 

 

 


Volg ons op Twitter

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *