Nieuwkomer en Meester Jaap naar Ameland

HOLLUM – Theaterbureau Ithaka komt naar Ameland met de voorstelling Meester Jaap voor de basisscholen en Nieuwkomer voor de BWS.

Beide voorstellingen gaan over hoe je je staande houdt als buitenstander, nieuwkomer, binnen een bestaande groep en toch je eigen identiteit behoudt.

Ithaka houdt kinderen een spiegel voor hoe het is om buitenstaander te zijn.

Deze voorstellingen worden aangeboden door de OME-werkgroep (Omgaan Met Elkaaar). Dit thema is gekozen, omdat vanuit de werkgroep naar voren kwam dat het geen kwaad kan hier eens aandacht aan te besteden.

De voorstelling is in Ons Hol  op woensdag 25 januari van 10.00 – 11. 00 uur en op de BWS  woensdagmiddag van 13.15 – 14.15 en van 14.45 – 15.45 uur.

Donderdagmiddag 26 januari speelt Ithaka de voorstelling nogmaals in De Toel voor de Kardinaal de Jong school. Het begint om 13.30 en duurt een uur.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *