Nieuwjaarsreceptie week verschoven – Code Oranje

BALLUM – De Nieuwjaarsreceptie van gemeente Ameland is verschoven naar 12 januari. Aanvankelijk stond hij op de agenda voor gisteren, maar de wegen waren te slecht en het was te gevaarlijk om mensen op pad te laten gaan voor het heffen van een glas op het nieuwe jaar. 

De gemeente zegt er dit over:

"Wegens de extreme weersomstandigheden is de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Ameland gisteren komen te vervallen. De gemeente Ameland houdt de nieuwjaarsreceptie alsnog op dinsdag 12 januari om 16.00 uur in het gemeentehuis in Ballum. Hierbij nodigen we inwoners en ondernemers van Ameland uit om naar het gemeentehuis te komen en het glas te heffen met het college van burgemeester en wethouders van Ameland en alle aanwezigen. U bent van harte welkom!"

Hou de Ameland agenda op deze website of mobiel op www.ameland-actueel.nl in de gaten.

Ook vandaag is het erg glad op de wegen. We spreken van Code Oranje. De gemeente Ameland strooit met zout en zand.

"Maak zelf de afweging of u echt op pad moet en als u besluit de op weg op te gaan, raden we u aan extra voorzichtig te rijden en uw rijstijl aan de omstandigheden aan te passen," schrijft de gemeente.

Naar verwachting houdt de gladheid tot donderdagochtend aan.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *