Nieuwe banner op Thuus

HOLLUM – De website van Persbureau Ameland heeft een nieuwe banner op de Thuus-pagina. Rechts boven staat nu een banner van Waddenpost met een regelrechte link naar die website. Waddenpost is een website die nu een dik half jaar draait en een maand of drie geleden het Waddengoudcertificaat ontving. Dat betekent dat de website van belang is voor de regio. Het initiatief is een informatiewebsite over het gehele waddengebied, over de eilanden, het werelderfgoed, over de kuststreek, het Duitse wad en de Deense Waddeneilanden.

Waddenliefhebbers

Elke waddenliefhebber die het gebied een warm hart toedraagt en het in de kijker wil spelen kan publiceren op Waddenpost. Je schrijft je daartoe in als Waddenposter en zet je blogs, foto's, filmpjes en agenda onderwerpen op de website. Een groeiende groep liefhebbers maakt de website steeds leuker, interessanter en mooier. Waddenpost groeit met de dag en als (zee)kool. 

Presenteren

Waddengekken, huisjesverhuurders, restaurants, hotels, fietsenverhuurders, nieuwsleveranciers: iedereen die iets met het waddengebeid op heeft kan zijn informatie kwijt op Waddenpost. Publiceren kost niets: het levert alleen maar op. In eerste instantie brengt het jouw onderwerp onder de aandacht van een publiek van mensen die ook iets met het wad op hebben of die er meer over willen weten en ten tweede kun je als Waddenposters nog aan je publicaties verdienen ook. Daarvoor moet de website eerst nog wel wat groeien en aan dat groeien kan iedereeen meewerken door te publiceren en publicaties via social media te delen. Ten derde werkt de website inspirerend, want je kunt even zien hoe en wat de andere eilanden doen. Kortom: Waddenpost – Laat eens wad van je horen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *