Nieuw: Sparen voor het jaarboek

HOLLUM – Geen uitgave ineens, maar gespreide betaling: dat is wat Persbureau Ameland u aanbiedt, wanneer u nu al weet dat u het vijfde boek van de serie ´Ameland in …´ wilt hebben.

Sparen voor het jaarboek ´Ameland in 2012´ is een nieuwe service van het persbureau en Ameland pers uitgeverij.

U hoeft alleen maar de machtiging in te vullen. U betaalt dan 24 euro voor het boek dat eind januari- begin februari 2013 uitkomt. Dat boek zal dan minimaal 25 euro gaan kosten. De exacte prijs kunnen we aan het eind van dit jaar berekenen.

Voor voorinschrijvers met een machtiging komt het boek op 24 euro; elke maand wordt er aan het begin van de maand 2 euro van uw rekening afgeschreven. We starten in april met een eerste afschrijving van 8 euro, omdat het jaar al enkele maanden op dreef is.

Bedrijven die een stapeltje boeken als relatiegeschenk willen bestellen, profiteren mee van deze machtigingskorting.

Bij tien boeken loopt dat voordeel al op tot tien euro en dan komt de naam van het bedrijf achterin het boek te staan bovendien.

Bestelt het bedrijf 15 boeken of meer, dan komt ook het logo en websiteadres achterin het boek te staan.

Klik hier, dan sturen wij u het machtigingsformulier toe.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *