Nieuw op Ameland: VP3-voedingsprogramma.

BUREN – Een door artsen ontwikkeld voedingsprogramma dat een geïntegreerde oplossing kan bieden voor verschillende gezondheidsklachten. Dat is het VP3-programma, afkomstig uit Zwitserland.

Tijdens het VP3-programma wordt elk uur een speciaal samengestelde maaltijd gegeten. Dit resulteert doorgaans in een stabiele bloedsuikerspiegel en een hoge en gelijkmatige verbranding. Hierdoor kan het lichaam zich regenereren en ontdoen van afvalstoffen. De vetreductie bedraagt circa 5-10 kilo per maand.

Een groeiend aantal mensen met o.a. overgewicht, diabetes, hoge bloeddruk en/of een hoge cholesterol vinden baat bij het VP3-programma.

Vanaf 20 maart houdt VitaliteitsPraktijk Noord uit Groningen regelmatig consult op Ameland.

U kunt een afspraak maken voor een uitgebreide intake van ongeveer een uur met onze VP3-therapeut Jeanet Heinen.

Tijdens de intake wordt uw uitgangspositie en doel besproken. Verder zal Jeanet onder meer uw gewicht, bloeddruk, cholesterol, verbranding en lichaamssamenstelling meten en met u doornemen. Als u wilt starten met het VP3-programma wordt u uitgebreid geïnstrueerd en intensief begeleidt.

VitaliteitsPraktijk Noord staat onder medisch toezicht van Thomas Norbart, arts.

Meer informatie of een afspraak maken:

VitaliteitsPraktijk Noord

Ter Borchlaan 40

9766 TX Eelderwolde

06-30698656

email: vpnoord@gmail.com

website: www.vpnoord.nl

Adres op Ameland:

VitaliteitsPraktijk Noord

Gunda’s office

E. Meindersstraat 10

9164 KS Buren

– Bedrijvennieuws – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *