Nieuw – De Strandjutter

StrandjutterNES – In Nes opent deze week een bijzonder winkeltje: “Het leukste winkeltje van Ameland waar ze spullen verkopen die gemaakt zijn door Amelanders,” schrijft Heleen van Meurs enthousiast. “Veel is daadwerkelijk gejut op het strand en daarna omgetoverd tot de meest prachtige dingen. Het gaat van houten ornamenten tot verfijnde sieraden

U kunt er voor van alles terecht, van iets leuks om uw woning op te fleuren b.v ornamenten en schilderijen, een mooi sieraad van barnsteen, een ansicht of luxe geborduurde of 3 D geplakte kaart voor elke gelegenheid, een nieuw handtasje, een mandje/ bakje gevuld met Amelander producten of producten van Ameland en nog veel meer.”

In De Strandjutter is ook klein antiek en curiosa te vinden.

Heleen van Meurs en Sip Boelens, de eigenaren van De Strandjutter, roepen op: “Bent u ook creatief en komt u om in de gemaakte spullen, neem gerust contact met ons op. Wij verkopen het graag voor u. Het aanbod mag van mini spulletjes, tot klein meubelen voor binnen en buiten zijn, zelfgemaakt of met een curioos of antiek karakter.”


Lentekriebels bij StrAndersRixt van Doniastraat 21 Nes

Openingstijden: 

Dinsdag t/m Zaterdag van 10.00 tot ongeveer 17.30

heleen@sipboelens.nl

tel. 0519 543287 / 06-52692756


 
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *