Niet netjes plakken op Ameland

BALLUM – De verkiezingsstrijd is losgebasten. Op Ameland raken voorzichtig de aanplakborden voor verkiezingsposters gevuld. Vorige week nog lazen we een tweet van @PietTFaber: 

#PVV plakaat van aanplakbord gehaald. Niet netjes, ondemocratisch. Ben het niet eens met Wilders, maar wel voor vrijheid van meningsuiting.

Kennelijk werden er affiches van het bord gescheurd. Deze week doet zich een ander fenomeen voor: op een aanplakbord met nog wel ruimte voor zeker vier partijplakkaten, menen de PVV-plakkers dat hun affiche het beste uitkomt als die over het neusje van Buma is geplakt. We zagen het in Holllum en in Ballum. Is dat in Nes en Buren ook het geval?

Piet Faber reageert 2 september weer op Twitter: @PietTFaber Wie het #PVV plakaat van het bord haalde is niet bekend! Wel wie het 2e PVV plakaat over een #CDA plakkaat plakte Dit kan niet op #Ameland


Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *