RSS
Zoeken

NEG sleept prijs in de wacht

Geplaatst op: 11 oktober 2019 - Categorie: Kunst & Cultuur

Nut en Genoegen

DEN DOLDER - De Amelander toneelvereniging 'Nut en Genoegen', bekend als de NEG, heeft de juryprijs gewonnen op een eenakterfestival. De toneelvereniging studeerde het stuk ‘De nachtmerrie van een toneelschrijver’ in en die eenakter werd voor de NEG alles behalve een nachtmerrie. De toneelspelers wonnen er zaterdag 5 oktober een trofee als juryprijs mee.

Het eenakterfestival werd georganiseerd door de Den Dolderse Toneelvereniging 'Onder Ons' ter ere van hun 30-jarig bestaan. Vier toneelgroepen namen het tegen elkaar op en werden beoordeeld door zowel het publiek als een jury. 

De NEG had voor de gelegenheid een mini vuurtoren meegenomen naar het toneel in Den Dolder. De toneelspelers: "Die mocht natuurlijk niet ontbreken!" 
De toneelvereniging uit Hollum speelt jaarlijks in februari/ maart een groot stuk en brengt die dan een aantal keren op Ameland voor het voetlicht.

zijn de data voor komend jaar alweer bekend? Stuur ze op dan komen ze in de agenda en op de kalender 2020 van Faber-Wijnberg.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?