NEG sleept prijs in de wacht

DEN DOLDER – De Amelander toneelvereniging 'Nut en Genoegen', bekend als de NEG, heeft de juryprijs gewonnen op een eenakterfestival. De toneelvereniging studeerde het stuk ‘De nachtmerrie van een toneelschrijver’ in en die eenakter werd voor de NEG alles behalve een nachtmerrie. De toneelspelers wonnen er zaterdag 5 oktober een trofee als juryprijs mee.

Het eenakterfestival werd georganiseerd door de Den Dolderse Toneelvereniging 'Onder Ons' ter ere van hun 30-jarig bestaan. Vier toneelgroepen namen het tegen elkaar op en werden beoordeeld door zowel het publiek als een jury. 

De NEG had voor de gelegenheid een mini vuurtoren meegenomen naar het toneel in Den Dolder. De toneelspelers: "Die mocht natuurlijk niet ontbreken!" 

De toneelvereniging uit Hollum speelt jaarlijks in februari/ maart een groot stuk en brengt die dan een aantal keren op Ameland voor het voetlicht.

zijn de data voor komend jaar alweer bekend? Stuur ze op dan komen ze in de agenda en op de kalender 2020 van Faber-Wijnberg.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18268

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *