NDC-mediagroep hijst zeilen met Tall Ships Races Harlingen

HARLINGEN – Na een succesvolle samenwerking in 2014 gaat de NDC mediagroep opnieuw de zeilen hijsen met Stichting Harlingen Sail. NDC mediagroep wordt mediapartner van de tweede editie van The Tall Ships Races Harlingen 2018.

NDC en The Tall Ships Races Harlingen een ideale combinatie

Jan Reier Arends, voorzitter Stichting Harlingen Sail: “Tijdens de eerste editie van The Tall Ships Races Harlingen was de NDC een heel belangrijke mediapartner. Samen met hen hebben we laten zien hoe inspirerend een evenement als The Tall Ships Races Harlingen is. Vooraf, tijdens en naderhand heeft de mediagroep het spektakel volop aandacht gegeven met behulp van prachtige reportages en verslaglegging in de dag- en weekbladen. Zonder partners als NDC kunnen we niet, dus we zijn heel erg blij met deze samenwerking”.

The Tall Ships Races Harlingen verdient de volle aandacht

Pier Baarsma, commercieel directeur NDC: “De samenwerking die we als NDC mediagroep in 2014 zijn aangegaan, was er een die naar meer smaakte. Vanaf het moment van aankondiging in 2014 hebben we de The Tall Ships Races Harlingen in de bekendheid weten te brengen. Een race die jonge trainees een andere kijk op de wereld biedt, verdient de volle aandacht. The Tall Ships Races Harlingen 2018 zal samen met Leeuwarden 2018 het noorden een enorme boost geven en daar werken we wij als mediagroep graag aan mee."  

NDC sluit aan bij Frisian Tall Ships Club

Met de toetreding van de NDC Mediagroep is het jaar 2016 goed begonnen voor Stichting Harlingen Sail. Sinds de oprichting in augustus 2015 hebben zich al 55 bedrijven aangesloten bij de Frisian Tall Ships Club en samen zullen zij The Tall Ships Races Harlingen naar een nog hoger niveau gaan tillen.

The Tall Ships Races Harlingen vindt plaats van 3 tot en met 6 augustus 2018

⇒ lees hier ook over Harlingen

⇒ lees hier over Windjammer Kruzenshtern

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *