Natte voeten en een zolder vol gaten

GRONINGEN – "Een boerderij op Ameland waar een familie al meer dan honderd jaar woont…

Honderd jaar aan herinneringen van familieleden verbeeld en gebundeld in dit boek. Een persoonlijk document met verhalen die niet verloren zullen gaan."

Dat is het boek van Sietske van der Meij. De Ballumer, die nu in Groningen woont, heeft daar haar 'boerderijboek' waarmee ze in 2007 afstudeerde aan de kunstacademie, laten drukken.

“In 2007 was de boerderij van mijn ouders honderd jaar in de familie. Vanaf datzelfde jaar ben ik tijdens mijn afstuderen begonnen om herinneringen van familieleden te verzamelen en te illustreren. Deze herinneringen van gebeurtenissen die zich in die honderd jaar op en om de boerderij hebben afgespeeld, zijn nu verzameld in het boek Natte voeten en een zolder vol gaten,” schrijft de kunstenares.

Het boek is in een kleine oplage gedrukt en bij Sietske van der Meij zelf te bestellen. Als het moet worden opgestuurd komen er verzendkosten bij.

Natte voeten en een zolder vol gaten

Formaat:  20 x 20 cm

Omvang: 48 pagina's

Omslag: softcover

Geheel in fullcolour

Prijs: € 19,95

ISBN: 978-90-81896-70-2

Stuur een mail naar info@sietskevandermeij.nl of kijk hier op haar website voor meer informatie.

Sietske van der Meij is ook de geestelijke moeder van Antje & Betje, de beide Amelander zussen die elke maand in een drie plaatjes grote strip voorbij komen op de website van Persbureau Ameland.

>>> lees hier over nog meer boeken over Ameland

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *