Nagtegaal houdt Open Huis

BALLUM – Twee dagen lang stelde Nagtegaal Ameland zijn deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in de werkzaamheden van het bedrijf nabij de Ballumerbocht. Gerrit Willem en Klaas Hendrik Nagtegaal zijn met hun loon- en aannemersbedrijf gespecialiseerd in verschillende takken: Infra, Hoveniers en Groenbank & Groenrecylcling. Nieuwe loot aan de tak is de compostering van snoei- en tuinafval van het eiland. Nagtegaal liet op 10 en 11 juni het bedrijf zien en demonstreerde verschillenden bedrijfsactiviteiten. Voor de kinderen was er een springkussen en zandbak en op het middenterrein stond Erik van der Leur van Motorzaagkunst.nl

Nagtegaal liet tevens een nieuwe huisstijl en een bedrijfsvideo maken. Kijk voor de website op de Links pagina bij Nagtegaal Ameland.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *