My Beach Cleanup op Ameland

NES – In de maand augustus ruimt MyBeach Cleanup Challenge de hele Noordzeekust op, van Cadzand tot Schiermonnikoog. In 24 dagen legt een team van twee personen 350 kilometer af. Dat team bezoekt dan alle MyBeaches, stranden waar strandopruimactiviteiten plaatsvinden. Stichting De Noordzee roept op bij een etappe aan te haken. Op Ameland kan dat  op 22 en 23 augustus.

De MyBeach Cleanup Challenge is begonnen op 1 augustus in Cadzand. Het team verzamelt elke dag om 9.30 en om 10.00 uur start de schoonmaakactie. Wie mee wil doen kan gewoon meelopen.  Strandbezoekers, politici, wetenschappers en bekende Nederlanders worden opgeroepen mee te doen een één van de 24 etappes. Wie zich van te voren inschrijft maakt kans op een verblijf van vier nachten in een strandhuis. En er zijn meer leuke prijzen te winnen.

Twee van de laatste etappes zijn op Ameland. Donderdag 22 augustus is de strandschoonmaak op het badstrand van Hollum. Team De Noordzee start tijdens de MyBeach Cleanup Challenge op vrijdag 23 augustus om 10.00 bij De Buren van Nes, waar een team van acteurs, kunstenaars en muzikanten speciale activiteiten organiseert voor strandbezoekers.

Inschrijven kan via www.mybeach.info. Op de website staan alle etappes.

>>> lees hier meer over My Beach Cleanup Challenge

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *