Muzikaal Bootwateren start met barre tocht

HOLLUM – Zaterdag 23 juni 2007 zindert het in Hollum van de muziek en het plezier. Het is de dag van het Muzikaal Bootwateren.
Muzikaal Bootwateren is bekend om de demonstratie van de paardenreddingboot en de vele dweilorkesten en shantykoren die overal in het dorp optreden.
Topattractie van het nautische evenement van dit jaar is een roeiwedstrijd van Holwerd naar Ameland. Roeivereniging Ameland organiseert de wedstrijd die de naam BAR, Bootwateren Ameland Roeirace, heeft gekregen. Een barre tocht zal het worden. De race begint tussen 7.45 en 8.30 uur in Holwerd en eindigt op het Suudwest bij Hollum. Naar verwachting komen de eerste roeiers om 10.30 uur aan. Zij worden op het strand verwelkomd met muziek. En muziek klinkt vanaf dat moment de hele dag door.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *