Muzikaal Bootwateren met oranje accent

HOLLUM – Op het tiende Muzikaal Bootwateren in Hollum is de kleur oranje opvallend veel aanwezig. De voetbalfans mijden het festival niet maar vergroten met oranje accenten de feestvreugde. De organisatie van Muzikaal Bootwateren plaatste voor de liefhebbers een groot scherm op het terras van Ut Skoalhuus, waar in de middag de wedstrijd tussen het Nederlands elftal tegen Japan bekeken kan worden.

Winst van Oranje kan de feestvreugde rondom het festival alleen maar vergroten. De oranje uitgedoste fans hopen op een dubbel-feest.

Muzikaal Bootwateren, het festival met dweilorkesten, shantykoren en straattheater vindt voor de tiende keer plaats. Het evenement is georganiseerd rondom de tewaterlating van de paardenreddingboot. De reddingboot ging vrijdag 18 juni al te water en staat tijdens het Bootwateren als attractie op het Zwaneplein.

>>> op het filmpje zijn de eerste seconden van de wedstrijd Nederland-Japan te zien op het scherm bij Ut Skoalhuus

>>> op You Tube van Persbureau Ameland is nog een Bootwateren filmpje te zien, te vinden via
de Links-pagina en de Y van You Tube

>>> kijk op het weblog van Nanne Nicolai voor een serie foto’s

© Persbureau Ameland 2010,
op dit artikel rust copyright. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *