RSS
Zoeken

Muziek die je raakt

Geplaatst op: 26 september 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Muziek die je raakt is een activiteit in het weekprogramma van De Plaats. Voor jong en oud is er weer van alles te doen. Vanwege alle extra maatregelen is het nodig om je vooraf op te geven. Dit kan bij de beheerder via info@deplaats-ameland.nl / (tel) 0519-252221. Bekijk facebookpagina De Plaats voor actuele informatie.

Dinsdagavond 29 september
Muziek die je raakt van 19.00 tot 20.00 uur.
Op verzoek deze avond geen Sing-Inn maar kijken en luisteren naar muziek die u aanspreekt, u kunt uw favoriete muziek doorgeven via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221, wij zullen dan uw keuze laten zien via de beamer, heeft u hier een verhaal bij en wil u dit delen, hier is ook tijd voor.

Muziek die je raakt
Dinsdagavond begint om 19.00 uur een muzikale avond in De Plaats. Iedereen die komt mag zelf een lied opgeven en hier een verhaal bij vertellen. De liederen worden met beeld en geluid afgespeeld. Volgens beheerder Engbert van der Meulen ontstond het idee spontaan. Hij zegt: "Tijdens de pauze van de Sing-inn geven mensen zelf muziek op die we vervolgens afspelen. De pauzes zijn zodoende altijd te kort. Daarom besloten we hier een aparte avond voor te organiseren." Deze avond zullen zowel geestelijke- als ook levensliederen klinken. Hoe laat de avond afgelopen is hangt af van hoeveel liederen worden opgegeven. Het belooft een mooie en gezellige avond te worden. Een ieder is van harte welkom om mee te doen. Opgave via info@deplaats-ameland.nl. En vergeet niet ook uw eigen favoriete lied op te geven.

⇒ bekijk hier het Weekprogramma tot 3 oktober

 

 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?