Museumactiviteiten en Maria Louise

NES – In de maanden juli en augustus organiseren de Amelander Musea, molens en vuurtoren een aantal bijzondere activiteiten.

Een aantal activiteiten wordt georganiseerd in het kader van het Maria Louise jaar 2015, ook op Ameland liet zij haar sporen na en daarom besteden wij deze maanden middels een aantal activiteiten aandacht aan de relatie tussen Maria Louise en het eiland.

Daarnaast worden en in deze maanden een aantal bijzondere natuuractiviteiten georganiseerd. Zo zijn er wadtochten waarbij de deelnemer uitgebreid de gelegenheid krijgt om de mooiste vergezichten te fotograferen, kan er worden gevist met een kornet, waarna de gevangen garnalen ter plekke worden gekookt en kunnen worden geproefd of is er een tocht door het Waddenwerelderfgoed met aansluitend de mogelijkheid te proeven van het Amelands Product.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *