MSA Modelspoor blijft op Ameland

NES – Eind augustus 2017 hebben MVB Scientific, de moedermaatschappij van Model Spoor Adviesbureau kortweg MSA Modelspoor, en Noordzee Exploitatie BV overeenstemming bereikt voor het verlengen van het huurcontract aan de Achterdijken 28-001 en 28-002 tot minstens 1 november 2023 met een doorlopende mogelijkheid tot 1 november 2028. Dat laat Jan Theulings van MSA Modelspoor op 18 september weten.

Theulings: "Dit geeft MSA Modelspoor de ruimte om de geplande verdere investering van ruim 400.000,00 euro uit eigen vermogen in het adviesbureau te doen en de miniatuurwereld, die gebruikt wordt voor raad en advies aan de vele duizenden bezoekers te geven, uit te breiden."

De modelspoorbouwer vervolgt: "Als deze plannen over enige tijd verwezenlijkt zijn ontstaat er een unieke miniatuurwereld van ruim 1,1 miljoen euro, zonder invloed van reclame door sponsors, die zijn weerga in Nederland en ver daar buiten niet kent."

→ lees hier meer over MSA Modelspoor

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *