Inspiratiefestival LF2018 Noordoost Fryslân

EARNEWÂLD – Maandag 2 oktober 2017 vindt het Inspiratiefestival LF2018 van Noordoost Fryslân plaats. De organisatie verwacht dat er 180 toeristische ondernemers en cultuurmakers samenkomen in De Buitenplaats te Earnewâld. Het Inspiratiefestival is voor deelnemers een inspiratiebron aangaande Leeuwarden-Fryslân, Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.

Het festival begint om 15.45 uur. Gedurende het middagprogramma worden er presentaties gegeven door Leeuwarden-Fryslân 2018 en Merk Fryslân omtrent de laatste stand van zaken. Tijdens het avondprogramma komen twintig cultuurmakers uit Noordoost Fryslân hun ideeën en plannen delen in drie gespreksrondes.

Leeuwarden-Fryslân 2018, Stichting RegioMarketing en Toerisme, Gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, DDFK en Nationaal Park De Alde Feanen organiseren het festival. Met het Inspiratiefestival verwacht de organisatie samenwerking op gang te brengen tussen toeristische ondernemers en cultuurmakers in Noordoost Fryslân.

Toeristische ondernemers, cultuurmakers en andere belanghebbenden uit Noordoost Fryslân zijn van harte welkom. Aanmelden is mogelijk via de website: www.rmtnof.nl.

lees hier meer over Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *