Mooie avond voor kampvuur op strand

BALLUM – Organisatiebureau Ameland Actief organiseert regelmatig een kampvuur op het strand, strandvriendelijke kampvuren, zoals vanavond op de strand van Ballum. Om 20.00 uur.

Ameland-Actief heeft speciaal voor de kampvuren een grote ijzeren korf laten maken. Deze wordt gevuld met schoon hout en na afloop van het kampvuur wordt het strand opgeruimd en de korf van het strand gehaald. Ameland Actief laat geen geen as- en houtresten achter op het strand.

De kampvuren zorgen voor een gezellig samenzijn in een prachtige omgeving. Schuif aan en geniet van een vuurtje, de zee en de zon die langzaam achter de kim verdwijnt. En speel je gitaar? Neem hem mee voor een nog fijner kampvuursfeertje.

In juli en augustus organiseert Ameland Actief vaker een kampvuur, op verschillende locaties. Kijk voor de data en stranden in de Ameland Agenda.

⇒ groepen kunnen Ameland Actief ook boeken voor hun eigen kampvuur

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *