Amelander Avondvierdaagse 2016

HOLLUM – Op 11 juli start de Ameland Avondvierdaagse, inmiddels alweer vele jaren een vast gegeven op de Ameland Agenda.

De wandeling gaat elke avond langs een ander dorp, met de finish in Hollum. De start is op maandag 11 juli en de finish op donderdag 14 juli.

De organisatie heeft een nieuwe route samengesteld. Deze editie voert de wandeling langs de Kooiplaats. Daar ligt een mooi natuurgebied waar heerlijk gewandeld kan worden. Het is voor de eerste keer dat de Amelander Avondvierdaagse de Kooiplaats aandoet.

Dinsdag gaat de route in en om Nes, woensdag in en om Ballum en donderdag is de afsluiting rondom Hollum, met de finish bij de Hervormde kerk.

Zoals elk jaar is het ook nu weer de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de restauratie van de Hervormde kerk in Hollum.

De kinderen kunnen gewoon meelopen, maar kunnen ook met een T-shirtactie zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen.

Wie niet mee kan of wi lopen, maar wel een steentje bij willen dragen kan voor €5,- een roos sponsoren. Bij de Dio Drogist De Markthal en in De Hoge Stoep worden rozenkaartjes verkocht waar het publiek naam en telefoonnummer op kunnen zetten. Deze kaartjes hangen wij aan de rozen die op de laatste avond uit delen aan de lopers.

⇒ lees hier meer over de Kooiplaats

⇒ lees hier meer over Nes

⇒ lees hier meer over Ballum

⇒ lees hier meer over Hollum

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *