Molens Ameland malen 3FM SR mosterd

HOLLUM – Amelander molens De Verwachting en Phenix slaan de handen ineen voor het Glazen Huis 2013 en malen 3FM SeriousRequest mosterd.

Molens zijn al eeuwen een spil in de maatschappij en om deze traditie in stand te houden steunen de Amelander molens dit jaar het Rode Kruis via de Serious Request/ Glazen Huis actie.

De Serious Request actie vraagt jaarlijks aandacht voor een stille ramp. Radio presentatoren vanuit het hele land steunen deze actie en laten zich opsluiten in glazen huizen om zo geld in te zamelen voor het goede doel. Het Amelander Glazen huis staat van 13 t/m 15 december 2013 op het Kerkplein te Nes op Ameland. Momenteel zijn de molenaars, mosterdmakers en vrijwilligers druk met de productie en verwerking van de Amelander 3FM Serious Request mosterd. Ze willen daarmee de opbrengst van het Amelander Glazen Huis te kunnen vergroten.

De actie-mosterd kost € 2,15 per potje en is bij de beide molens te koop.

Van de opbrengst gaat € 0,50 per potje mosterd via het Glazen Huis naar het Rode Kruis.

>>> lees hier meer over Serious Request

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *