Mogelijk uitval van busdiensten door staking in Fryslân vrijdag 3 juni

HEERENVEEN – Door een staking van FNV-leden onder de buschauffeurs van het stad- en streekvervoer in Fryslân kan er uitval van busdiensten ontstaan vrijdag 3 juni. Reizigers moeten rekening houden dat in Fryslân beperkt of geen busvervoer mogelijk is.

Reisadvies

Aangezien de impact van de stakingen nog niet geheel duidelijk is, adviseren wij reizigers om komende vrijdag een alternatief te zoeken voor het busvervoer. Voor reizigers die wel gebruik gaan maken van het busvervoer op vrijdag 3 juni adviseert Arriva om de website arriva.nl/stakingengoed in de gaten te houden. Op de website staat de meest actuele situatie met betrekking tot de actieve dienstregeling. De meest actuele informatie wordt vrijdag 3 juni ook zo snel mogelijk verwerkt in de diverse digitale reisplanners en -apps.

Ameland rijdt

De Arriva stalling op Ameland is door FNV niet aangewezen als vestiging waar gestaakt wordt vrijdag.

"De bussen op Ameland rijden dus gewoon," laat Arriva weten. De stakingen in Friesland zijn in en om Leeuwarden, Heerenveen en Dokkum.

Bron Arriva

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *