Modeshow aan boord Oerd

NES – Wagenborg passagiersdiensten organiseerde donderdag 15 maart een grote modeshow aan boord van de Oerd. De veerboot werd een varende catwalk.

De nieuwe bedrijfskleding van WPD en een nieuw casual kledingmerk ‘1898’ met marine invloeden werden getoond door modellen en enkele Amelander kinderen. De collecties zijn ontworpen door Monique Collignon.

De catwalk was voor de gelegenheid in een grote tent op het autodek gebouwd. De genodigden kregen een professioneel ingeklede modeshow voorgeschoteld, die klonk als een klok.

Monique Collignon ontwerpt ruim 14 jaar haute couture. In december 2011 ontwikkelde ze de collectie MC Couture Light vanuit de visie dat design voor iedere vrouw bereikbaar te maken is. Ook uit deze collectie werden enkele modellen geshowd.

Wagenborg haast zich van het ene feestje naar het andere om alle aanpassingen te vieren. In Holwerd werd het nieuwe havengebouw op 2 maart geopend, kaartjessystemen voor passagiers en parkeerders worden aangepast, in Lauwersoog zijn bouwvakkers bezig met het havengebouw daar, Schiermonnikoog-Lauwersoog krijgt een opgeknapte veerboot, het personeel krijgt nieuwe bedrijfskleding en er staat nog meer te gebeuren: een nieuwe website hoort in dat rijtje thuis.

Wagenborg gaat opgepoetst het nieuwe seizoen in.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *