Minuut gratis winkelen bij Jumbo Nes

NES – Doodnerveus is ze, Jannie Boelens uit Nes, die het ei met de groene bon erin vond. Ze won daarmee een minuut gratis winkelen en vrijdagavond om 19.00 uur mocht ze langs de schappen rennen. De Jumbo’s in heel Nederland hebben voor Pasen de paaseiactie. Duizenden gele paaseieren zijn verstopt achter bomen, in tuinen en langs de weg. Elke winkel kent een winnaar en landelijk is er ook iemand die met het gouden ei duizend euro aan boodschappen wint. Roland en Irma Jeelof van de Jumbo hadden zondagavond tientallen eieren in alle dorpen op het eiland verspreid. In de eieren zat wat lekkers, of een winnende bon. Dat ei lag langs de Zuiderspruit in Nes en maandagochtend was het Jannie Boelens die hem vond.

Jannie maakt een paar keer een inspectieronde om te kijken waar staat wat ze in haar kar wil gooien. Als ze mag beginnen snelt ze naar het schap met wasmiddel. Niet meer dan één artikel van elk product, mag ze volgens de regels van het spel in de kar stoppen. Ze rent naar de luiers en dan naar de tandpasta. Het wordt een mooie kar vol en Jannie schrikt van het bedrag dat ze bij elkaar heeft gewinkeld. Het is meer dan tweehonderd euro.

Roland en Irma Jeelof vinden de actie zeer geslaagd en genieten van de blije klant.

>>> de Jumbo staat ook op de app Ameland Actueel

>>> AmelandTV maakte er een kort filmpje van en greep de gelegenheid aan om de nieuwe camera en microfoon te testen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *