Mijn Ameland Foto 2023 - 5

Geplaatst op: 08 januari 2023 - Categorie: Wadden & Natuur

Mijn Ameland Foto 5 - Foto Alma Wezeman

HOLLUM - Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Mijn Ameland Foto 2023 - 5
Deze Mijn Ameland Foto is gemaakt door Alma Wezeman. Ze maakte de foto aan het einde van 2022. "Elke morgen vliegen er in een half uur tijd honderden ganzen van het oosten van het eiland naar het westen en 's avonds vliegen ze weer terug. Ze vliegen in koppels. Het is een prachtig gezicht. Op de foto zie je één van die koppels."

Mijn Ameland foto opsturen
Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.
Gedeeld met #liefdevoorameland

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2019

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2020

belijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2021

bekijk hier de hele verzameling foto's uit deze rubriek van 2022

 
Mijn Ameland Foto 1 - Foto Han de KruyfMijn Ameland Foto 2 - Foto Peter HöckelsMijn Ameland Foto 3 - Foto Han de KruyfMijn Ameland Foto 4 - Foto Annelies Neyssen

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?