RSS
Zoeken

Mijn Ameland Foto 2020 - 7 -

Geplaatst op: 20 februari 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

Mijn Ameland Foto 7 van Diana van Stelten

HOLLUM - Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto 2020 - 7 -
De zevende Ameland Foto van 2020 is van Diana van Stelten uit Apeldoorn. "Deze foto maakte ik op 18 februari toen ik aan het wandelen was op het Noordzee strand bij Hollum. Het doel was om m’n hoofd leeg te maken, maar ik raakte steeds voller van alle mooie plaatjes die ik fotografeerde. Zo ook deze ene tak op een plek waar hij eigenlijk niet lijkt te horen, fascinerend vond ik het."

Mijn Ameland foto opsturen
Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2019

Mijn Ameland Foto 2020-1 - Peter HöckelsMijn Ameland Foto  2020 2 - Wilma Nap-Baukema3 - Mijn Ameland Foto 2020  - Henk Kornet4 - Mijn Ameland Foto 2020 - Annelies Neyssen5 - Mijn Ameland Foto van Annelies NeyssenMijn Ameland Foto 6 door Linda Douma

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?