RSS
Zoeken

Mijn Ameland Foto 2020 - 6 -

Geplaatst op: 19 februari 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

Mijn Ameland Foto 6 door Linda Douma

HOLLUM - Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto 2020 - 6 -
De zesde Ameland Foto van 2020 is van Linda Douma uit Bourtange. Ze maakte hem op 19 februari. "Op deze foto de eerste wilgenkatjes met op de achtergrond de vuurtoren. De eerste tekenen van de lente vastgelegd bij de strandopgang bij het paardengraf, Hollum. Genietend van een heerlijke vakantie en de zon na een lekkere strandwandeling met mijn gezin zag ik dit plaatje. Dat vroeg er natuurlijk gewoon om om te worden vastgelegd."

Mijn Ameland foto opsturen
Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2019

Mijn Ameland Foto 2020-1 - Peter HöckelsMijn Ameland Foto  2020 2 - Wilma Nap-Baukema3 - Mijn Ameland Foto 2020  - Henk Kornet4 - Mijn Ameland Foto 2020 - Annelies Neyssen5 - Mijn Ameland Foto van Annelies Neyssen

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?