RSS
Zoeken

Mijn Ameland Foto 2020 - 13 -

Geplaatst op: 01 maart 2020 - Categorie: Wadden & Natuur

Mijn Ameland Foto nummer 13 van Karin Michies

HOLLUM - Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto 2020 - 13 -
De dertiende Ameland Foto is gemaakt door Karin Michies. "Deze foto van een groep strandlopers is 29-2-2020 gemaakt op het strand tussen Nes en Buren. Heerlijk om deze strandlopers te zien spelen met de zee," schrijft Karin.

Mijn Ameland foto opsturen
Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2019

Mijn Ameland Foto 2020-1 - Peter HöckelsMijn Ameland Foto  2020 2 - Wilma Nap-Baukema3 - Mijn Ameland Foto 2020  - Henk Kornet4 - Mijn Ameland Foto 2020 - Annelies Neyssen5 - Mijn Ameland Foto van Annelies NeyssenMijn Ameland Foto 6 door Linda DoumaMijn Ameland Foto 7 van Diana van SteltenMijn Ameland Foto 8 door Diana van SteltenMijn Ameland Foto 9 door Diana van SteltenMijn Ameland Foto 10 van Quin VoogtMijn Ameland Foto 11 van Desi SpoelstraMijn Ameland Foto nummer as van Johan van der Wielen

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?