Mijn Ameland Foto – 11 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto – 11 –

Nummer 11 in deze rubriek is weer gemaakt door Han de Kruyf. Han en zijn vrouw Heinie komen al heel lang op Ameland. Ze hadden jarenlang een huisje op Boomhiemke. Dat hebben ze net verkocht, maar Ameland blijft in hun programma. 

Han de Kruyf stuurt ook regelmatig een foto op naar de landelijke krant van Wakker Nederland en daar wordt hij ook vaak geplaatst. Deze foto is er een van strandlopertjes.

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *