Mienskip voor 058helpt.nl

LEEUWARDEN – Mienskip, het woord dat  door de organisatie van Leeuwarden Culturele Hoofdstad wereldberoemd is geworden, krijgt nog meer betekenis na de brand in de Leeuwarder binnenstad.

"Mienskip juist nu," zegt de Nieuwsbrief van LWD2018. “Dat is de kracht en energie die er nu in Leeuwarden leeft en bloeit na de verschrikkelijke brand in de binnenstad van onze stad op 19 oktober. Ieder zijn plek, samen met elkaar meer als de som der delen. We zijn en blijven heel erg trots op Leeuwarden, Friesland en onze mienskip. In goede én in slechte tijden!

Mienskip in de praktijk! Laten wij als inwoners van onze mooie stad, van Fryslân en daarbuiten elkaar helpen na de verschrikkelijke brand. Help ook mee!  Heeft u spulletjes wat u kunt missen en wilt u deze doneren aan de slachtoffers van de brand ga dan naar de website 058helpt.nl.” Ook LWD2018 roept op: “Help de slachtoffers van de brand in Leeuwarden.”

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *