Met Frisschen Moed schaatst voor KiKa

NES – Komende week organiseert IJsclub 'Met Frisschen Moed' Nes de KiKa schaats driedaagse. 

Het betreft een sponsorschaatsdriedaagse, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan het KiKa , het Kinder Kanker fonds.

 
Met Frisschen Moed: "De kinderen vragen hun ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, wie ze maar willen, of ze door middel van deze schaats driedaagse willen sponseren. De kinderen worden per afgelegde schaatsronde voor een klein bedrag gesponsord, na drie dagen is er dan toch een leuk bedrag bijeen geschaatst. 
De kinderen kunnen zich inschrijven voor de volgende afstanden:
  • 2 ronden voor de allerkleinsten
  • 5 ronden
  • 10 ronden
  • 15 ronden
  • 20 ronden voor de cracks
Woensdag 8 februari en donderdag 9 kan er vanaf 18.30 uur gestart worden en is de stempelpost open. De stempelpost sluit om 19.30 uur en op dat tijdstip dient het aantal ronden te zijn afgelegd. 


Op zaterdagmiddag 11 februari om 13.30 uur is de grote finale! (vrijdag is geen schaats dag i.v.m. Disco on Ice op de Bure ijsbaan en de ledenvergadering van ijsclub 'Met Frisschen Moed' aanvang 20.30 uur bij Hotel de Jong te Nes – komt allen!) 

 
Er wordt geschaatst op de grote ronde.
Zaterdagmiddag na afloop kunnen de stempelkaarten en het bijeen geschaatste bedrag door kind/ ouders worden ingeleverd en ontvangen de deelnemers een leuke attentie
Reken voorbeeld: Kind schaatst 10 ronden, u sponsort € 0.25 per ronde, Na 3 dagen betaalt u € 7,50. Uiteraard is een groter bedrag ook toegestaan.
Het deelname formulier kunt u woensdagavond a.s. vanaf 18.15 uur inleveren bij de ijsbaan."


'Met Frisschen Moed' Nes hoopt op een grote deelname en vele toeschouwer.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *