Markelo jut weer op Ameland

NES – Het wordt een traditie, want ook dit jaar heeft de Obs De Zwaluw uit Markelo het strand bij het Westerpad op Ameland schoongemaakt en twee volle zakken klein afval bij elkaar gezocht. De Juttersvereniging Ameland is blij met de hulp. Groep 8 kwam dinsdag 21 september aan op het eiland en blijft tot vrijdag de 24ste. Op de tweede dag van hun schoolkamp liepen ze op het strand rommel op te ruimen.

"Om iets terug te doen voor de enorme gastvrijheid die we elk jaar ervaren op het eiland vinden we het fijn om dit te doen voor de Amelanders. Het was vanmorgen voor de groep ook zeker geen straf om op het strand naar afval te zoeken”, vertelt een van de begeleiders van groep 8. Links en rechts van het Westerpad werd het strand en een deel van de duinen door de leerlingen geïnspecteerd. De zomerse temperatuur zorgde ervoor dat de zwemkleding daarna snel aan werd getrokken en er volop werd genoten van de zon, zee en het strand. 

Bron MaarkelsNieuws

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *