Markante bewoners van De Stelp

HOLLUM – Ameland InZicht zet graag markante bewoners van De Stelp in het zonnetje. Het woonzorgcentrum aan de Hidde Dirks Katstraat wemelt van de doorleefde verhalen die het waard zijn verteld en gelezen te worden. Ameland InZicht interviewde al diverse bewoners: de oudste man van het eiland Wim de Boer, verteller pur sang Lise de Boer die ons helaas is ontvallen, Rob Brouwer de Elfstedentocht schaatser, Jacob van der Laag over zijn hobby en in editie 27 staat Riek Ridder in het zonnetje. De vrouw die op de vrachtauto naar de Ballumerbocht ging alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, de vrouw die menig bruidspaar naar het gemeentehuis reed en die ook taxichauffeur was. 

Riek kan er mooi over vertellen en haar verhaal is te lezen in Ameland InZicht nummer 27. Het blad ligt vers van de pers in de winkels. Het verhaal van Riek is een van de verhalen. Het blad is dikker dan ooit en telt maar liefst 160 pagina's. 

lees in het Ameland Boeken blog meer over deze editie

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *