Marco Brünen Kampioen Ameland Open Golf 2023

HOLLUM – Marco Brünen mag zich kampioen Ameland Open Golf 2023 noemen. Het was een weekend vol golfverrassingen voor de deelnemers. Dat kwam mede door de stevige noordoostenwind en een droge golfbaan met taai gras buiten de speelbaan. Voorzitter Dirk Jan Bender van de Golfvereniging Ameland memoreerde dat voor een omvangrijk toernooi als het Ameland Open teruggevallen wordt op talloze vrijwilligers, waarvoor hij zijn dank uitsprak. Daarnaast noemde hij dat het de greenkeepers en het restaurant zijn die een prominente rol hebben. Er kwam vanuit het spelersveld veel lof voor de greenkeepers Roelof, Sjors en Niels van de firma Spoelstra. Ook over de verzorging van Vincent en Laura van clubhuis ‘de Bunker’ was men zeer te spreken.

De strijd om het kampioenschap verliep erg spannend. Met uiterst kleine verschillen werd het toernooi gewonnen door Marco Brünen van Golfclub Ahaus. Tweede werd Robert van der Kamp van Golfclub Havelte en als derde eindigde Jack van den Eijkel van de Haagse Golfvereniging Leeuwenberg. De stableford wedstrijd werd gewonnen door Elly Verkade-Nota van Golfclub Ockenburgh en Margriet Neyssen van Golfclub Havelte eindigde op de tweede plaats. Tom Lind van de Noordwijkse Golfclub en de Golfvereniging Ameland werd derde.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Ameland Open Golf 2023, aldus Voorzitter Bender. Burgemeester Leo Pieter Stoel reikte de kampioensprijs uit aan de kampioen Marco Brünen. 

Bron Golfvereniging Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *