Komend weekend Ameland Open Golf

HOLLUM – Het ‘Ameland Open’ is een tweedaags golftoernooi voor amateurs over 36 holes (18 holes per dag). Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de Golfvereniging Ameland en wordt komende zaterdag en zondag gespeeld. De winnaar van de strokeplay wedstrijd is de Kampioen Ameland Open 2023.

Vanwege de 9 holes golfbaan is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 60. De golfers komen uit alle windstreken. Zo zijn er spelers uit België, Duitsland en Nederland maar ook de eigen verenigingsleden doen een gooi naar de overwinning. Voorzitter Dirk Jan Bender is erg tevreden. Een fijne groep vrijwiligers van de eigen vereniging maken het jaarlijks mogelijk om dit toernooi te organiseren, een uitstekend voorbereide golfbaan door Roelof, Sjors en Niels van het greenkeepersteam van de firma Spoelstra zorgt voor veel uitdaging voor de spelers en de goede catering verzorgd door Vincent Rijpstra en Laura Oosting van restaurant ‘De Bunker’, maken dat een mooi veld met spelers afreist naar Ameland deze week voor een sportief en gezellig weekend met goed weer! 

Bron Golfvereniging Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *