Man mishandeld door groep op Ameland

BUREN – Politie Ameland onderzoekt een geval van openlijke geweldpleging die in de nacht zaterdag op zondag rond 04.30 uur plaatsvond op de Strandweg bij Buren. Het slachtoffer, een 19-jarige inwoner van Twijzelerheide, fietste samen met een vriend in de richting van de Kleinvaarwaterweg.

Op de kruising stond een groep van ongeveer tien personen. Enkelen uit deze groep meenden de twee mannen uit te moeten schelden. De twee vroegen vervolgens wat de reden van de scheldpartij was. Daarna werden ze door de groep aangevallen. Een van de twee werd in elkaar geslagen; zijn vriend wist te ontsnappen. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar een huisarts op het eiland en deed aangifte.

De politie zoekt getuigen of mensen die anderszins informatie hebben over deze mishandeling. Zij kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *