Makelaar, Haardhout, Boekhandel, Loonbedrijf op de App

HOLLUM – Zet hem op de App, dat is het motto van Persbureau Ameland en de app Ameland Actueel. Kontour Vastgoed is de nieuwste aanvulling op het mobiele telefoon- en adressenboekje.

Elk bedrijf dat op Ameland onderneemt, elk evenement, elke accommodatie kan deelnemen aan de app Ameland Actueel. De bedrijven staan dan op de mobiele voorziening samen met het meest actuele, meest gelezen nieuws van Ameland.

De iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl voor alle smartphones, duiken de maand van de Kunst in. Samen met Ameland nieuws en de verschillende routes (Agrarische Route, Ameland aan Tafel Route, Kunstmaand locaties) heb je met Ameland Actueel een handzame mobiele voorzienig. Voor gebruikers gratis en voor bedrijven die erbij willen staan een schijntje. 

De app die bij het meest gelezen nieuws hoort is die van Persbureau Ameland, is Ameland Actueel, de app met de dubbele AA en de mobiele website met de dubbele AA.

Ze je bedrijf of activiteit net als al die anderen ook met een presentatie op de app met de dubbele AA. Je betaalt voor de presentatie 100 euro voor het eerste jaar en een verlenging kost daarna maar 25 euro per jaar.

Je bedrijf is dan altijd mobiel te vinden op de applicatie met het nieuws en de agenda van Ameland en je kunt zonder extra kosten je activiteiten (b.v. herfstbrunch, muziek, klaverjassen, beurs, muzikaal weekend) op de Ameland Agenda laten plaatsen.

Je kunt hier aanmelden voor een presentatie.

⇒ kijk hier voor meer informatie over jouw bedrijf op de app

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *