Make-A-Wish op Ameland

Make-A-WishHOLLUM – Vandaag vervulde Make-A-Wish Nederland de wens van Allyssa Witpaard uit Nieuwleusen. Zij wilde graag naar de paarden op Ameland en ze wilde graag de filmset van Penny’s Shadow zien. Allyssa, die twee levensbedreigende ziektes heeft, werd met een roze limousine opgehaald in haar woonplaats in Overijssel. Ze werd volkomen verrrast terwijl ze al op school zat. Met haar ouders en zusje Kimberley voer ze met de veerboot van 11.30 uur naar Ameland. Tijdens de overtocht mocht Allyssa zelf even de boot besturen.

Op het eiland reed ze met de Landrover van Cosi-Tax – bekend van de film, want Lisa, Tessa en hun moeder met pony Rakker achterin komen ermee naar Ameland – naar een van de filmlocaties en daarna bezochten ze de filmset van Penny’s Shadow en ontmoette ze het paard Maaike, de stand-in van Shadow. Allyssa kreeg een rondleiding op de set en voer om 16.00 uur met de watertaxi terug naar het vaste land.

>>> klik op de banner van Make-A-Wish om te doneren zodat nog meer wensen gerealiseerd kunnen worden.

>>> lees hier over Doe een wens – Make-A-Wish

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *