Majesteit jarig op 31 januari

HOLLUM – Majesteit Koningin Beatrix verjaart ook op Ameland, het eiland waarvan zij vrij- en erfvrouwe is, op 31 januari. De activiteitenkalender die u aan het eind van vorig jaar in de bus hebt gekregen en die Faber Wijnberg Installatietechniek BV voor de achtste keer uitgaf, vermeldt abusievelijk dat de Koningin op 30 januari jarig is, maar wij weten natuurlijk wel beter.

In de laatste correctieronde van de kalender is er een foutje in het zetwerk geslopen, waardoor een viertal activiteiten in het staartje van januari een dag naar voren is verschoven. Zo is de lezing van de Ouwe Pôlle niet op 23 maar op 24 januari en dat geldt ook voor de Vrouwen van Nu bijeenkomst. Ook deze vindt plaats op 24 en niet op 23 januari. Dat de gemeenteraad op zondag 27 januari zou vergaderen is natuurlijk ook een misverstand. Ze zitten keurig op maandag 28 januari rond de tafel.

>>> lees hier over Majesteit, Koningin Beatrix en Ameland

Adverteren

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *