MadNes kaartverkoop Amelanders start binnenkort

NES – De MadNes voorbereidingen zijn in volle gang en op 2 februari start om 11:00 uur de kaartverkoop voor de Amelanders. Polsbandjes zijn ook verkrijgbaar bij Camping de Kiekduun. Sinds vorig jaar heeft MadNes de kaartverkoop iets anders aangepakt om de Amelander kaarten echt voor de Amelanders te houden.

⇒ Lees op de website van MadNes alle info over hoe de kaartverkoop in zijn werk gaat.

Een van de nieuwigheden? Zodra je een polsbandje hebt gekocht, kun je het tegoed meteen opwaarderen via een app. Geen zin om straks in de rij te staan bij de automaten? Download dan de app om het tegoed op je polsbandje alvast op te waarderen. Klik hier om de app te downloaden en te zien hoe het in zijn werk gaat.  

De MadNes crew: "Wil jij ook dit jaar MadNes niet missen? Kom dan vooral gezellig langs bij de Kiekduun op 2 februari. We staan dan achter de balie en kunnen je ook voorzien van nieuwe moppen, een romantische serenade of een twerkshop." 

MadNes 2019 is op 5, 6 en 7 juli.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *