MadNes kaartverkoop Amelander van start

NES – MadNes is onlosmakelijk met Ameland verbonden en daar is MadNes hartstikke blij mee en trots op. Dankzij Ameland kan MadNes bestaan, beseft de organisatie maar al te goed.

Het festival is aan capaciteit gebonden zijn ewn daarom vraag MadNes de eilanders om een geldig toegangsbewijs aan te schaffen zodat zij niet voor een dichte deur staan. MadNes kan op vrijdag- en zaterdagavond namelijk uitsluitend mensen toelaten met een geldig polsbandje. 

De kaartverkoop voor de Amelanders start op zaterdag 1 februari om 11:00 uur, tegelijk met de reguliere kaartverkoop. Uiteraard zal dit weer bij Camping de Kiekduun plaatsvinden.   

Zodra een polsbandje is gekocht, kan het tegoed meteen worden opgewaard via de app.

Geen zin om straks in de rij te staan bij de automaten? Klik hier om de app te downloaden en te zien hoe het in zijn werk gaat.  

Verder goed om te weten

De Amelander kaarten zijn een stuk goedkoper dan de reguliere kaarten, mede vanwege de jarenlange gastvrijheid van de Amelanders. MadNes waardeert het namelijk enorm dat ze al zoveel jaren het festival op Ameland hebben mogen organiseren en is blij met de hulp van heel veel Amelander partijen.   

De organisatie wil ervoor zorgen dat de Amelander polsbandjes ook echt bij de Amelanders terechtkomen. In het verleden merkten ze dat hier helaas flink misbruik van werd gemaakt, waardoor de Amelanders uiteindelijk achter het net visten. En dat wil MadNes natuurlijk niet!   

Daarom worden er:

  • uitsluitend polsbandjes verkocht op vertoon van een geldige Wagenborg pas (het pasnummer wordt genoteerd, dus een pas kan maar één keer gebruikt worden).
  • maximaal 2 polsbandjes per Amelander/ Wagenborg pas verkocht.   

Een Amelander polsbandje kost €47,-. Ter info: bij deze polsbandjes hebben je geen recht op de festivalcamping en clinics die wel in het reguliere kaartje zitten. 

Let op: MadNes verzorgt aparte polsbandjes voor sponsoren, medewerkers en vrijwilligers. Het kan dat je straks een bandje koopt, maar dat later blijkt dat je een polsbandje krijgt als sponsor, medewerker of vrijwilliger. Maak je dan geen zorgen, want dan zorgt MadNes voor een gepaste oplossing voor jouw situatie.   

Voor vragen kun je altijd even een mailtje sturen naar info@madnesfestival.nl

MadNes 2020 is op 3, 4 en 5 juli.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *