Elfde editie MTB Ameland

BUREN – Op 7 en 8 maart 2020 is Vakantiepark Klein Vaarwater op Ameland het middelpunt van de elfde editie van MTB Ameland en de vierde editie van Cross Duathlon Ameland. Beide evenementen zijn dit jaar in hetzelfde weekeinde. "Voor een mooie combinatie van sportbeleving," zegt organisator Sporteiland. Wie voor voor 1 februari inschrijft kan gebruikmaken van het voordelige inschrijftarief.

Programma Cross Duathlon

Dit jaar is de cross duathlon verplaats naar 7 maart zodat deelname gecombineerd kan worden met de MTB Toertocht op zondag 8 maart. Klein Vaarwater is dit jaar start- en finishlocatie van het evenement. Het afwisselende fiets- en loop parcours en de startseries zijn gelijk aan de afgelopen edities.

Programma MTB Ameland

Het mountainbike weekeinde op Ameland bestaat net als de afgelopen jaren uit de Kalas MTB Race op zaterdag en de MTB Toertocht op zondag. De MTB Race jeugd en Junioren is geheel vervangen door de Cross Duathlon voor jeugd (12 t/m 15 jaar) en junioren (8 t/m 11 jaar).

 

⇒ Inschrijven kan hier

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *