MadNes is los

NES – MadNes, het surf, muziek en cultuur festival op het strand bij Nes is los. De eerste dag van een sportief, muzikaal, cultureel en bovenal gezellig weekend zit er op.

Hoe ontstond MadNes ook alweer? Op de website schrijven de mannen er het volgende over: “MadNes ontstaat tijdens een mooie zonsondergang op het strand van Nes op Ameland. Hoofdrolspelers zijn vier PK’ers die als strandwacht voor hun 'baas' Floris werken. De volgende dialoog markeert het absolute begin van Madnes.'Tjonge jonge Floris, wat is het hier mooi met zonsondergang.' 'Ja jongens, jullie zijn niks gewend he. Wij eilanders komen hier eigenlijk ons bed niet meer voor uit.' (stilte en bier-drink-geluiden). 'Zeg Floris, mogen wij hier geen surf feestje organiseren?' 'Prima jongens, het strand is van mij, ik zorg voor een feesttent en catering en jullie voor de rest.' 'Oh, ok.'

Zie hier de gehele ontstaansgeschiedenis van MadNes. Niks marktonderzoek,  trendanalyses en gebruikers-profiel-schetsen, een mooie ingeving is genoeg. Zo begon het, en voor het wisten liep het volledig uit de hand.

We hebben zelf met totale verwondering rondgelopen op MadNes. Opeens bleek ons wilde plan honderden mensen aan te spreken.

Gecombineerd met de lol die we beleven tijdens het organiseren vrezen we dat we nog dit nog heel lang gaan doen. We hebben er zin in!!!!”

⇒ lees ook hier over Madnes

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *