MadNes gaat naar Oerol

NES – Het Amelander MadNes gaat naar Terschellings Oerol. Een tijdje terug werd de organisatie van MadNes door de organisatie van Oerol gevraagd om curator te worden. "Dat klinkt aardig sjiek", zegen de mannen van MadNes, "maar het kwam er op neer dat wij voor twee dagen bij een van de podia het programma mochten verzinnen. Dat vonden we natuurlijk ontzettend vet en ook een enorme eer, dus zijn we snel aan de slag gegaan om een mooi programma in elkaar te smeden."

Op woensdag 15 juni en donderdag 16 juni staat het podium de Betonning bij de havenop West in het teken van MadNes. Op de woensdag komen Ocean Alley en Antwerp Gipsy-Ska Orkestra optreden en op de donderdag zijn The Uppertones en Friends Of The Family aan de beurt. Op beide dagen draait DJ Tin Wish Tin zijn heerlijke platen en kan men ook nog los met de indoboards van BTM Trading of ontspannen bij de yoga. Ook gaat MadNes tijdens een presentatie meer over MadNes vertellen.  

MadNes: "Mocht je op Oerol zijn, kom dan zeker even kijken en ons high fiven!"

 lees hier meer over MadNes

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *